avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare in afara orasului de resedinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare in afara orasului de resedinta

Buna ziua

Ma intereseaza va rog ce conditii trebuie sa indeplineasca atat angajatul cat si angajatorul pentru a beneficia de bonusul de la stat pentru angajarea in afara orasului de resedinta.
Firma angajatoare daca are sediul social in orasul de resedinta al viitorului angajat dar punct de lucru in alt oras, se ia in considerare. Se doreste angajarea la punctul de lucru. Pentru asta punctul de lucru trebuie sa fie si inregistrat la ANAF (sa aibe cod fiscal separat)?
Daca angajatul este somer si are varsta de 55 ani, ce facilitati ofera statul si care sunt obligatiile ulterioare.
Daca firma angajatoare l-a mai avut angajat pe un post pe care ulterior l-a resturcturat (nu a beneficiat de nici un fel de deduceri de la stat in acea perioada) si doreste sa il reangajeze pe alt post, angajatul va beneficia de acel bonus? Dar firma de deducerile de la stat?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Facilitati angajator - angajare someri robertsega32 robertsega32 Am infiintat o firma, cu un punct de lucru in alt judet. Acum, doresc sa angajez niste persoane ce momentan sunt angajate la societatea unui prieten, cu sediul ... (vezi toată discuția)
Declarație anaf L.Pr L.Pr Bună ziua, am două întrebări la care nu m-am putut lămuri până la acest moment, primind răspunsuri diverse. În cazul deschideri unui punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Reangajare acelasi angajator...? monalisaalina monalisaalina Buna ziua,va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:daca un angajator a dat in somaj un muncitor,are posibilitatea sa il reangajeze in perioada in care se ... (vezi toată discuția)