Buna ziua..nu stiu cu ce sa incep...am nevoie de un sfat urgent..eu nu locuiesc in tara,momentan sunt in cypru..am lucrat la un restaurant in urma cu o luna ,si m-am oprit din cauzaa ca a fost reprimita o fata ce se oprise inainte..nu am spus nimic,m-am oprit pentru ca nici nu ne platea(am lucrat fara contract).Am fost in urma cu ceva timp sa-mi dea banii,insa din cei 670 euro ,am primit doar 70.am mai fost odata si mi s-a zis ca nu imi da banii ca nu sunt clienti si nu are de unde,sa vin a doua zi sa mi-i dea..a doua zi insa mi-a zis ca nu a zis sa vin azi...pe urma a zis ca o sa ma sune,si astazi cand m-am trezit ma sunat ,doar ca imi aducea acuzatii cum ca sora mea impreuna cu alti 3 barbati ar fi amenintat o angajata sa se orpeasca de la lucru ca nu o plateste..ce trebuie sa fac..ajutorrr!!!nimic din ceea ce au spus nu este adevarat...
multumesc,insa nu e numai asta,mi-au adus acuzatii cum ca as fi amenintat o angajata sa nu mai lucreze,ca nu o plateste..si dansa a confirmat lucrul asta.dar totul este o minciuna.am auzit de la o alta fata care a lucrat acolo ca ar fi spus ca ma bate si ca ma omoara cand ma prinde,insa i-am zis daca vrea sa declare la politie insa ei ii este frica ...ce as putea sa fac?