avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am nevoie de un sfat - recuperare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am nevoie de un sfat - recuperare salariu

Buna ziua..nu stiu cu ce sa incep...am nevoie de un sfat urgent..eu nu locuiesc in tara,momentan sunt in cypru..am lucrat la un restaurant in urma cu o luna ,si m-am oprit din cauzaa ca a fost reprimita o fata ce se oprise inainte..nu am spus nimic,m-am oprit pentru ca nici nu ne platea(am lucrat fara contract).Am fost in urma cu ceva timp sa-mi dea banii,insa din cei 670 euro ,am primit doar 70.am mai fost odata si mi s-a zis ca nu imi da banii ca nu sunt clienti si nu are de unde,sa vin a doua zi sa mi-i dea..a doua zi insa mi-a zis ca nu a zis sa vin azi...pe urma a zis ca o sa ma sune,si astazi cand m-am trezit ma sunat ,doar ca imi aducea acuzatii cum ca sora mea impreuna cu alti 3 barbati ar fi amenintat o angajata sa se orpeasca de la lucru ca nu o plateste..ce trebuie sa fac..ajutorrr!!!nimic din ceea ce au spus nu este adevarat...
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2012
elisa2012, utilizator
Cel mai recent răspuns: elisa2012 , utilizator 19:51, 25 Iulie 2012
C.i.m. cu ce angajator l-ati semnat ? .. roman sau din Cipru?
nu am semnat un contract..insa angajatorul este cipriot.
In acest sens, nu puteti decat sa va adresati Ministerului Muncii si Asigurarilor Sociale din Cipru - Departamentul pentru Relatii de Munca.

Vedeti sacest link
[ link extern ]
multumesc,insa nu e numai asta,mi-au adus acuzatii cum ca as fi amenintat o angajata sa nu mai lucreze,ca nu o plateste..si dansa a confirmat lucrul asta.dar totul este o minciuna.am auzit de la o alta fata care a lucrat acolo ca ar fi spus ca ma bate si ca ma omoara cand ma prinde,insa i-am zis daca vrea sa declare la politie insa ei ii este frica ...ce as putea sa fac?
Incercati sa luati legatuara si cu Ambasada Romaniei in Cipru ...

Alte discuții în legătură

''angajat'' in strainatate razvan21r razvan21r Buna ziua , am si eu cateva probleme . Acum doua saptamani aproximativ m-au contactat niste indivizi prin telefon din Cipru , mi s-a spus despre ce este vorba ... (vezi toată discuția)
Contract munca Rotunjeanu Rotunjeanu Cum pot afla informatii despre contractul meu de munca facut de angajatorul cypriot..unde ma pot adresa ? (vezi toată discuția)
Contractul de munca - urgent ! Adevar1 Adevar1 Buna seara, In 2013 am semnat un contract de munca cu un magazin din Cipru, patronul nu a vrut sa pastrez si eu un duplicat original al contractului. Desi ... (vezi toată discuția)