avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma de bac si inscrierea la facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma de bac si inscrierea la facultate

buna ziua! Sunt inscrisa in anul 1 la o facultate particulara si din anul 2 doresc sa ma inscriu la o a doua facultate de stat, pe locuri la buget. Problema este ca pentru a ma inscrie pe locuri la buget trebuie sa depun diploma de bacalaureat in original, iar diploma este depusa la prima facultate care refuza sa mi-o inapoieze. ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: care , utilizator 16:39, 20 Iulie 2012
De la prima facultate vi se elibereaza o adeverinta din care rezulta ca aveti depusa la ei diploma de bac. in original. Faceti o copie legalizata dupa diploma, explicatii secretarei despre ce este vorba, sigur veti gasi intelegere.
Voi incerca si varianta aceasta. Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
Retragerea diplomei de bac dupa confirmarea locului posibil buna ... IB37 IB37 Retragerea diplomei de bac dupa confirmarea locului posibil Buna ziua. Am ales sa ma inscriu la facultate la acelasi profil , la doua facultati diferite, ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)