un executor judecatoresc la solicitarea creditoarei sc poate sa puna poprire pe pensie dupa 5 ani de zile ?in 11.07.2007 am luat un credit de uz personal de la o banca! firma a cumparat creanta si pri executor in data de 03.07.2012 doreste sa puna poprire pe pensie! eu stiam ca pina in 3 ani de cind am luat creditul banca poate se te execute dar daca au trecu 5 ani de atunci ?PUTETI SA I-MI DATI UN RASPUNS? MULTUMESC.
Si eu am luat un credit imobiliar pe 30 de ani. Ca si dvs, am auzit ca in 3 ani se prescrie si am oprit plata. Imi garantase astea nea' Tase, postasul de la noi din sat.
Surpriza fraticule, dupa 2 rate neplatite banca mi-a scos la vanzare silita apartamentul. Acum traiesc intr-o lada de gunoi si am poprire pe 1/ 3 din venituri. Cam in 3 vieti, scap de executare silita.
:)
Lasand gluma la o parte, fiecare rata are un termen separat de prescriptie, care curge de la scadenta. Daca banca a declarat scadenta anticipata, de la acel moment incepe sa curga termenul de prescriptie. Cand ati facut ultima plata? pe ce termen era creditul?
Prescriere credit
Georgia_cs
buna ziua. in mai 2009 am luat un credit de nevoie personale cu o perioada de rambursare de 10 ani, fara nici o garantie. nu am mai platit rata din aprilie ... (vezi toată discuția)