avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita conform titlului execut.
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita conform titlului execut.

un executor judecatoresc la solicitarea creditoarei sc poate sa puna poprire pe pensie dupa 5 ani de zile ?in 11.07.2007 am luat un credit de uz personal de la o banca! firma a cumparat creanta si pri executor in data de 03.07.2012 doreste sa puna poprire pe pensie! eu stiam ca pina in 3 ani de cind am luat creditul banca poate se te execute dar daca au trecu 5 ani de atunci ?PUTETI SA I-MI DATI UN RASPUNS? MULTUMESC.
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:49, 20 Iulie 2012
Buna ziua,

Si eu am luat un credit imobiliar pe 30 de ani. Ca si dvs, am auzit ca in 3 ani se prescrie si am oprit plata. Imi garantase astea nea' Tase, postasul de la noi din sat.
Surpriza fraticule, dupa 2 rate neplatite banca mi-a scos la vanzare silita apartamentul. Acum traiesc intr-o lada de gunoi si am poprire pe 1/ 3 din venituri. Cam in 3 vieti, scap de executare silita.

:)

Lasand gluma la o parte, fiecare rata are un termen separat de prescriptie, care curge de la scadenta. Daca banca a declarat scadenta anticipata, de la acel moment incepe sa curga termenul de prescriptie. Cand ati facut ultima plata? pe ce termen era creditul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere credit restant ioana-03 ioana-03 buna ziua, as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu raspuns la urmatoarele: in 2006 am cumparat in rate o masina de spalat si inca ceva in valoare totala ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit Georgia_cs Georgia_cs buna ziua. in mai 2009 am luat un credit de nevoie personale cu o perioada de rambursare de 10 ani, fara nici o garantie. nu am mai platit rata din aprilie ... (vezi toată discuția)
Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)