avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general prevederi legale pentru comert on-line
Discuție deschisă în Contabilitate în general

prevederi legale pentru comert on-line

Buna ziua ,
As dori sa stiu ce obligatii am in calitate de administrator la o firma de comert en-gros daca imi dezvolt activitatea printr-un magazin on line care vinde aceleasi produse ca in varianta clasica. Momentan nu am vanzari cu amanuntul si intentionez sa folosesc pentru livrare un curier cu cont colector pentru a putea vinde si la persoane fizice. Ma intereseaza si daca trebuie sa fac ceva in plus fata de ce fac acum in ceea ce priveste actele (cum ar fi tipul de NIR etc)

Alte discuții în legătură

Prevederi legale pentru comert on-line vinti vinti Buna ziua , As dori sa stiu ce obligatii am in calitate de administrator la o firma de comert en-gros daca imi dezvolt activitatea printr-un magazin on ... (vezi toată discuția)
Vanzare engros si endetail alina1977 alina1977 Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)
Pfa comert online, caen 4791 Maxdim Maxdim Buna ziua, . Va deranjez cu cateva nelamuriri, in cazul comertului online desfasurat ca PFA cu cod Caen 4791- Comert cu amanuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)