avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire sexuala la locul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire sexuala la locul de munca

Cum putem pune capat unei harturi sexuale la locul de munca?Mai ales atunci cand plangerea nu o putem adresa celui care o si savarseste (directorul)?Si mai ales atunci cand nu putem strange si probe care sa dovedeasca acest lucru...unde lucrez eu nu se permite intrarea cu obiecte care pot inregistra, asculta sau transmite orice fel de informatii...Va rog sa ma indrumati...

O zi buna
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2012
leo2000ro, utilizator
incercati sa cooptati de partea dumneavoastra un coleg/colega de serviciu...va poate servi ca martor intr-un eventual proces... ;)
Multumesc...M-am gandit si la asta..nu se poate...nu se baga nimeni...
:)) Ar fi ceva...dar nu vad cum ar putea intra cineva acolo ...nu se intra decat cu acordul ''paratului''...
~ Conținut șters la cerere ~
In astfel de cazuri in general e o pierdere de timp, bani si mult stres pentru a incepe un proces. Chiar nu recomand.
In cazul de fata eu recomand sa iti schimbi putin atitudinea in legatura cu "hartuitorul" si sa fi mai rece cu el, poate ii trece. Si daca se intrece o limita puteti lua in calcul sa renuntati la locul de munca respectiv.

Alte discuții în legătură

Hartuire morala la locul de munca vladorange11 vladorange11 Buna ziua. Ma numesc Vlad. As dori niste informatii concrete despre hartuirea morala la locul de munca. Am mai citit cate ceva dar as dori sfatul unui ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca ryanna23_2007 ryanna23_2007 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema la locul de munca si as vrea sa cer si eu pareri. Lucrez la o companie mare, nou venita in Romania, care activeaza in ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva lauramihaela63 lauramihaela63 Va rog sa imi spuneti ce s-ar putea face in cazul concedierii fara niciun motiv...pur si simplu. Se fac presiuni sa imi dau demisia, mi s-a spus ca ma trimite ... (vezi toată discuția)