avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bonuri de benzina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bonuri de benzina

Am urmatoarea situatie:autoturism proprietatea societatii,folosita de manager pentru deplasare domociliu-punct de lucru si pentru aprovizionare.
Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsurile la urmatoarele intrebari:
-1. daca trebuie intocmite foi de parcurs
-2. daca tva este deductibila pentru toata valoarea bonurilor de benzina
-3. daca este deductibila cheltuiala cu combustibilul
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ama77 , utilizator 14:36, 22 Iulie 2012
1.Da
2.50%
3.50%
Cum adica,2.5% si 3.5% din valoarea tva de pe bon,respectiv din val cont 3022 din bon?Doar atat?Sau sunt eu ametita si n-am inteles?
cred ca esti a.......si nu ai inteles.:D
colegul @george 1962 a spus :
Pc.2- deductibil 50%
pc.3-deductibil 50%
Da doamna,aveti dreptate.Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o intrebare am vazut in actele asociatiei un bon ... nichita nichita Buna ziua! am o intrebare am vazut in actele asociatiei un bon de benzina in valoare 65 lei . este inregistrat in contabilitate astfe : 401=5311 ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila achizitie carburati 50% deductibila getacatinca getacatinca Buna seara, Va rog sa-mi spuneti care sunt inregistrarile contabile pt achizitie carburanti cu deduct 50%, este corect: % =401 2480 6022 deduct ... (vezi toată discuția)
Declaratia d.394 pricope_ciprian pricope_ciprian Buna ziua Am o nelamuririre , bonurile de combustibil se introduc in cadrul declaratiei D394 si daca se mai deduce tva-ul. (vezi toată discuția)