Am demisionat dintr-un serviciu militar si mi s-au imputat cheltuielile de scolarizare, printr-o decizie a unei comisii judetene. Am contestat decizia acestei comisii de nivel local, tot la nivel local. Mi s-a raspuns si am contestat raspunsul mai departe, la o comisie centrala, conform prevederilor legale.
Comisia centrala a dispus, din viciu de procedura, anularea deciziei de imputare emise de comisia locala, emitand un document prin care ma informeaza acest lucru, dar acelasi document precizeaza ca "plangerea a fost introdusa impotriva Hotararii nr xxxxxxx, emisa de...(comisia locala)". Mai spune si ca dispune anularea hotararii nr xxxxxx, care, repet, nu mi-a fost adresata, sau nu exista. Este un artifciu din partea lor??
Problema este ca acel numar la care face referire Comisia centrala nu este numarul documentului pe care l-am primit eu de la comisia locala, deci, teoretic, acel document nu mi-a fost adus la cunostinta si nu ma priveste. Decizia comisiei centrale stabileste ca trebuie sa ma prezint pentru reluarea cercetarii administrative.
Documentul comisiei centrale mai precizeaza "Cu drept de atac la instanta competenta, in conformitate cu prevederile Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004
INTREBAREA: Daca dau curs documentului si ma prezint la o noua comisie locala, pentru reluarea cercetarii asupra mea, mai pot contesta apoi in instanta, documentul comisiei centrale??
Este valid demersul lor, daca face referire la un document care nu mi-a fost adresat, sau poate chiar nu exista?
Cel mai recent răspuns:
Adrian1483 , utilizator
13:00, 23 Iulie 2012