avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... bunuri-ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

bunuri-ordonanta presedentiala

Buna Ziua,
Problema mea este urmatoarea: din Nov anul trecut sunt in proces de divort. Am fost obligata (agresata)de catre fosta soacra sa parasesc domicilul conjugal.
Am lasat acolo o parte din lucruri luate cu contract pe numele meu sau facute cadou de parintii mei.
Le-as putea recupera prin ordonanta presedentiala, pana se face partajul, sau cel putin sa i se puna in vedere ca aceste lucruri sa nu fie instrainate, deteriorate,etc (fostul sot locuieste si se foloseste de ele impreuna cu amanta)
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu impreuna cu copilul minor trilulilu trilulilu Va rog sa ma sfatuiti in rezolvarea unei probleme extrem de delicate, deoarece nu vreau sa fac vreun pas gresit. Casnicia mea este grav afectata de ... (vezi toată discuția)
Divort, sotia pleaca in italia si nu mai vrea sa vina acasa! ContSters169673 ContSters169673 Sotii CIA si CII casatoriti de 28 ani, au construit totul impreuna, ea casnica, el angajat au 3 copii mojori \"la casele lor\". Doamna pleca in vizita la un ... (vezi toată discuția)
Divort ioncatalin ioncatalin sunt casatorit de 1an si, in curand, o luna iar intre noi au aparut divergente. ea vrea ca eu sa vand un apartament si masina (care sunt pe numele meu si sunt ... (vezi toată discuția)