avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Obtinerea unui certificat pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Obtinerea unui certificat pfa

AS DORI SA SCOT UN CERTIFICAT PFA PENTRU A PUTEA ORGANIZA WORKSHOP-URI.
CE DOCUMENTATIE IMI TREBUIE, CARE SUNT TAXELE SI CARE ESTE SUMA MINIMA DE PLATA PE AN LA FISC CA PERSOANA PFA?
MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: coryna73 , utilizator 01:55, 24 Iulie 2012
Documentele necesare pentru inregistrarea ca persoana fizica autorizata sunt:
- copie act de identitate ( buletin sau carte de identitate);
- documente care atesta pregatirea/experienta profesionala ( diploma, certificatul sau adeverinţa prin care se dovedeşte absolvirea unei instituţii de învăţământ, certificatul de calificare profesională sau de absolvire a unei forme de pregătire profesională, organizată în condiţiile legii în vigoare la data eliberării acestuia, etc.);
- copie act de detinere a spatiului destinat sediului profesional ( contract de vanzare - cumparare, contract de inchiriere, contract de comodat, etc. );
- Acordul Asociatiei de Proprietari si a Vecinilor - daca este cazul;
- specimen de semnatura legalizat notarial.
Costurile pentru infiintarea unei PFA va costa 200 de lei
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2012
ContSters259084, utilizator
multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala gabriel13 gabriel13 ce acte sunt necesare ptr.a infinta o I.I.? CE CONTABILITATE SE TINE ? DECLARATIILE LA CAS SOMAJ,ITM SE DEPUN CA LA O S.C. (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pentru service calculatoare AdrianM7 AdrianM7 Buna ziua, am 21 de ani, sunt student la zi si sunt angajat la norma de 6 ore/zi ca lucrator comercial intrun magazin de haine. As dori sa infiintez un PFA ce ... (vezi toată discuția)
Unde ma adresez pentru infiintare pfa sau af? OleseaT OleseaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: unde trebuie sa ma adresez pentru a-mi infiinta un PFA sau Asociatie familiala? (vezi toată discuția)