avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trimiterea unui pachet unui detinut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trimiterea unui pachet unui detinut

Nu va suparati Am o intrebare Daca eu Nu sunt in Tara pot trimite bani unui detinut?
Stimata doamna, puteti trimite o anumita suma de bani pentru care trebuie sa va interesati direct la penitenciar, dar nu prin pachet.
Folositi serviciul de mandat postal international sau acela pe care vi-l recomanda tot penitenciarul.
La destinatar sa treceti denumirea Penitenciarului, precum si adresa, Pe verso, la corespondenta, treceti numele complet cu initiale al detinutului, data nasterii, numele parintilor, unde este incarcerat. Aceasta deoarece detinutul nu se poate deplasa la oficiul postal sa ridice banii. Deci nu trimiteti bani prin pachet.
Multumesc mult! Inca o intrebare imi poate spune cineva unde se afla Penitenciarul de Minori și Tineri, Tichilești ?Este departe de braila?
Am gasit aceste date de contact:
Comuna Tichilesti, judet Braila
Tel. (0239) 614.400/627.748
Fax (0239) 614.400
e-mail crtichilesti@anp.gov.ro
Programul de lucru al compartimentului vizită deţinuţi
zilnic orele 07.30-19.30
Programul de relaţii cu publicul
Luni-Vineri orele 07.30-15.30
Sâmbătă şi Duminică orele 07.30-19.30 şeful de tură şi sector vizită
Comuna se afla foarte aproape de Braila. De la İnsuratei spre Viziru. Scieti pe Google denumirea comunei, judetul si apoi click pe map si va arata.
Multumesc mult
Mai am o singura intrebare actele necesare pentru a benificia de vizita intima care sunt?:(sau pentru casatoria in penitenciar?

Alte discuții în legătură

Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Recompense penitenciar vdeny vdeny Buna ziua, Am cateva intrebari pentru specialistii acestui forum: 1. Un detinut poate face contestatie la acordarea recompenselor? Luna trecuta a ... (vezi toată discuția)
Ce conditii sunt in penitenciare? pici80 pici80 Ce conditii sunt in penitenciare? Masa, cam cate pers/camera, baie, loc de munca, biblioteca etc.? Telefon, vizite etc.? Editat de moderator simonette12- ... (vezi toată discuția)