In decembrie 2008 mi-a fost retinut permisul pentru neacordare prioritate(s-a produs si o tamponare)pentru 60 zile.In termenul de 15 zile am facut contestatie(cu toate ca stiam ca o sa o pierd) pentru a avea permis de sarbatori.
In data de 13 ian 2009 an primul termen la contestatie(clar nu sa o castig contestati).Acum am auzit ca din cauza ca am facut contestatie chair daca o sa dau testul acela nu o sa mai obtin reducerea suspendarii de la 60 de zile la 30 si chiar mai mult am auzit ca cica imi mai pun ei inca 30 zile adica o sa am 90 zile..... si dupa ce dau testul acela grila o sa obtin o 'reducere' a suspendarii la 60 zile.As vrea sa imi ziceti daca aveti cunostinta despre ce v-am scris mai sus , daca asa este?Va multumesc anticipat!
de la ramanerea irevocabila a hotararii curge termenul de suspendare. in interiorul acestuia puteti face cerere de reducere la 30 de zile, cu sustinerea examenului. daca sustienti examenul si il picati, se mai adauga 30 de zile celor deja reduse, deci veti avea 60 de zile de suspendare.