avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut+contestatie pierduta=pierderea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut+contestatie pierduta=pierderea dreptului de reducere a nr zilelor de suspendare

In decembrie 2008 mi-a fost retinut permisul pentru neacordare prioritate(s-a produs si o tamponare)pentru 60 zile.In termenul de 15 zile am facut contestatie(cu toate ca stiam ca o sa o pierd) pentru a avea permis de sarbatori.
In data de 13 ian 2009 an primul termen la contestatie(clar nu sa o castig contestati).Acum am auzit ca din cauza ca am facut contestatie chair daca o sa dau testul acela nu o sa mai obtin reducerea suspendarii de la 60 de zile la 30 si chiar mai mult am auzit ca cica imi mai pun ei inca 30 zile adica o sa am 90 zile..... si dupa ce dau testul acela grila o sa obtin o 'reducere' a suspendarii la 60 zile.As vrea sa imi ziceti daca aveti cunostinta despre ce v-am scris mai sus , daca asa este?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: madriann , utilizator 17:35, 11 Iunie 2009
vad ca va uitarati cativa...dar nici unul nu stie sa imi raspunda.....? :((
ovi_pov a scris:

vad ca va uitarati cativa...dar nici unul nu stie sa imi raspunda.....? :((


:offtopic:Stim, dar raspundem cand avem timp.
ok!!!
Bine.... deci, sa inteleg ca nu stie nimeni s imi raspunda .....sau nu are timpul necesar pentru asa ceva...
de la ramanerea irevocabila a hotararii curge termenul de suspendare. in interiorul acestuia puteti face cerere de reducere la 30 de zile, cu sustinerea examenului. daca sustienti examenul si il picati, se mai adauga 30 de zile celor deja reduse, deci veti avea 60 de zile de suspendare.

off topic: nimeni nu este obligat sa va raspunda.

Alte discuții în legătură

Ajutor - recuperare permis dupa suspendare 90 de zile Viorelsax Viorelsax Buna ziua va rog frumos datim si mie o lamurire mia fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile fara drept de conducere pentru alcool la ... (vezi toată discuția)
Suspendare drept conducere auto pe 90 zile victoriatofan victoriatofan Daca fac contestatie la procesul-verbal prin care mi se suspenda dreptul de a conduce auto si pierd in instanta, mai pot beneficia de micsorarea perioadei de ... (vezi toată discuția)
Intrebare examen redobandire anonim90 anonim90 Buna ziua, in 22 noiembrie 2018 am produs un accidemt cu victime, din cauza neacordari de prioritate. Victima nu a depus plangere iar in data de 4 Aprilie 2019 ... (vezi toată discuția)