Am o nedumerire, daca se poate as dori o opinie ..am depus online un bilant pentru o societate cu cifra de afaceri la 31.12.2011 mai mica decat 35.000 euro...normal ca nu mai pot face nimic, dar ce implicatii poate avea?? faptul ca m-am grabit si in l-am transmis deja?? #-o multumesc anticipat
. Norme metodologice privind intocmirea si depunerea raportarilor contabile la 30 iunie 2012
1.1. Entitatile care aplica Reglementarile contabile conforme cu Directiva a Iva a Comunitatilor Economice Europene, parte componenta a Reglementarilor contabile conforme cu directivele europene, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor publice nr. 3.055/2009, cu modificarile si completarile ulterioare, indiferent de forma de organizare si forma de proprietate, si care indeplinesc conditiile prevazute la art. 1 alin. (2) din ordin au obligatia sa intocmeasca si sa depuna raportari contabile la 30 iunie 2012 la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice.
Norma este imperativa doar pentru entitatile care, in exercitiul financiar precedent au inregistrat o cifra de afaceri peste echivalentul in lei al sumei de 35.000 euro.Pentru cei care nu se incadreaza in aceasta prevedere, si totusi depun situatii finaciare, nu se specifica nici o sanctiune.:)