avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... MUTARE SI DETASARE
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

MUTARE SI DETASARE

BUNA. SUNT ANGAJATA LA PRIMARIE LA SERVICIUL FINANCIAR CONTABILITATE , SI INCEPAND CU 31.07.2008 AM FOST MUTATA ( ASA SE SPECIFICA IN DISPOZITIE) LA DIRECTIA EVIDENTA POPULATIEI PANA LA DATA DE 31.01.20009,IN CONFORMITATE CU ART.87 ALIN(1) LIT "a" ,ALIN (2) LIT. "d" SI ALIN.3 DIN LEGEA 188/1999.TOT IN ACEST INTERVAL ,INCEPAND CU DATA DE 11.08.2008 (FARA SA SE RENUNTE LA MUTARE) AM FOSTA DETASATA LA ASISTENTA SOCIALA PANA LA DATA DE 11.09.2008,APOI PRELUGINDU-SE DETASAREA PANA LA DATA DE 1.12.2008.IN PREZENT AM REVENIT LA EVIDENTA POPULATIE PANA LA 31.01.2009.
1.AS DORI SA STIU DACA ESTE NORMAL SA FIU DETASATA IN TIMP CE ERAM MUTATA IN ALTA PARTE FARA A SE FACE INTRERUPEREA DISP. DE MUTARE ?
2. DUPA DATA DE 31.01.2009 CAND EXPIRA MUTAREA ,CEI DIN CONDUCERE MA MAI POT DETASA SAU MUTA DESII IN LEGE SE SPUNE CA NU TB. SA DEPASESC 6 LUNI INTR-UN AN,(EVENTUAL SA FIU MUTATA SAU DETASATA INTRO ALTA DIRECTIE)?
P.S. IN LEGE SE SUNE CA TB. SA FIU MUTATA PE O FUCTIE CARE SA CORESPUNDA PREGATIRII MELE PROFESIONALE,DESI ACEST LUCRU NU SE INTAMPLA IN CAZUL MEU.VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Dispozitie de mutare valy2008 valy2008 pentru un angajat al politiei care a fost mutat de la locul sau de munca de catre seful inspectoratului de politie ,prin "Dispozitia Sefului Inspectoratului" ... (vezi toată discuția)
Schimbare atributii si compartiment CORNELIA.G CORNELIA.G Buna ziua, sunt functionar public si vreau sa stiu daca imi poate schimba directorul atributiile si compartimentul, transformandu-mi postul in cu totul altul ... (vezi toată discuția)
Mutare definitiva functionar public numit temporar florineacsu florineacsu Sunt functionar public consilier juridic principal numit pe perioada determinata. In cadrul institutiei exista un post vacant permanent in cadrul altui ... (vezi toată discuția)