avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revizuirea pensiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revizuirea pensiei

buna ziua!as dori sa stiu daca pot face revizuirea pensiei tatalui mai devreme decat data mentionata de ei.invocand vreun motiv sau ceva.vreau fac un imprumut in banca si nu pot pt ca are pensie revizuibila.poate dupa rezivie va primi nerevizuibila.multumesc pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Credit la banca pentru pensionari pe caz de boala care au ca singur venit acea pensie cu revizuire anuala cristiibm cristiibm Buna ziua. Doresc sa fac un credit la banca. Eu am ca singur venit o pensie de boala cu revizuire anuala. Am intrebat la ING, Banca Romaneasca si Raiffeisen, ... (vezi toată discuția)
Vreau sa contractez un credit pe un an eder eder Buna ziua. Sunt pensionat medical, deci nu am pensie definitiva, ci revizuibila, urmatoarea reviziure fiind in iulie 2015. Doresc sa fac un imprumut de circa ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fac un imprumut la banca doresc sa fac un imprumut ... eder eder Doresc sa fac un imprumut la banca Doresc sa fac un imprumut la banca, insa eu sunt pensionat pe medical cu pensie revizuibila si, din aceasta cauza, nici o ... (vezi toată discuția)