Am primit de la o banca Piraeus o somatie pt executare silita pt apartament. Intrebarea este : Pot sa puna sigiliu pe un apartament girat la alta banca Raiffaisen pentru o datorie de 5000 lei(datorie la piraeus)? Sigiliu pe apartamnet inseamna ca ne dau afara sau ce pot sa faca?
Daca ati primit somatie ,pe cale de consecinta s-a dispus impotriva dvs procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale -prezente si viitoare-pana la concurenta creditului neachitat
Apartamentul poate fi scos la vanzare(nu silgilat) si de un alt creditor decat cel ipotecar. Abia dupa vanzarea imobilului se poate face evacuarea dvs fortata, in cazul in care refuzati sa eliberati!
Bunurile din apartament sunt pe numele sotului sau numele fiicei, doar apartamentul este pe numele meu -'' uzufruct viager'' iar fiica este trecuta si ea pe contract ca si ''nuda proprietate''.
In cazul acesta, pentru 5000 lei, banca ce poate sa faca? Pot lua bunurile sau apartamentul??
Executare silita
aXXo
Buna ziua,
ma confrunt cu urmatoarea situatie: am fost instiintat despre inceperea executarii silite din cauza unei datorii neachitate la timp catre un ... (vezi toată discuția)
Probleme credit
mikk963
va salut si la multi ani ! in 2007 am imprumutat15 mii euro /rata 260 e pe 10 ani ,am platit un an dupa care am refinantat in lei 76000 lei/rata 1200 lei pe ... (vezi toată discuția)