avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj elevi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj elevi

care este termenul limita pentru depunerea actelor de somaj daca am absolvit liceul anul acesta in luna iunie ?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 21:05, 26 Iulie 2012
60 zile de la absolvire
30 iulie ar fi ultima zi. Am inteles ca cei de la AFP elibereaza adeverintele de venit in termen de 45 zile, deci e posibil sa nu va mai primeasca dosarul fără adeverinta.
Adeverintele de la AFP pentru somaj se elibereaza repede, in cateva zile, si nu se percepe taxa pentru ele.
Ieri eram la AFP Sector 2 pentru a depune niste declaratii si doamnele de la ghiseu raspundeau ca adeverintele se emit in termenul legal stabilit in codul fiscal la 45 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? kissizza kissizza buna...eu sunt absolventa a liceului,in 2010,si mi-am depus actele de somaj in termenul de 60 de zile...si din cate am inteles de la doamna de la somaj,daca in ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de ... cherub cherub Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de liceu... Legea zice ca beneficiaza de ajutor de somaj absolventii care depun dosarul in tremen de ... (vezi toată discuția)
Somaj? AnDr3eA7 AnDr3eA7 Am termint liceul in vara iar ''doamnele'' de la secretariat mi-au spus ca nu-mi pot elibera diplomele deoarece sunt printre multii elevi picatii la ... (vezi toată discuția)