avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa cu suspendarea executarii sub supraveghere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa cu suspendarea executarii sub supraveghere

Buna.am primit o pedeapsa de 2 ani si 4 luni cu suspendare sub supraveghere,inteleg ca trebe sa ma impun unor masuri,dar sunt confuz intr'o privinta,zice acolo : Sa nu fregventez localurile/barurile de noapte,ceea ce presupun ca inseamna baruri aflate in interior sau discoteci.se considera a fii bar de noapte si o terasa aflata in afara unui bar sau benzinaria?sunt benzinarii in care poti sta sa bei un suc.eu nu am voie sa mai stau in bar dupa ora 10,si de aceea intrebam.
Cel mai recent răspuns: PaulB17 , utilizator 23:03, 26 Iulie 2012
Respectaţi obligaţia de nu vă afla în locurile şi la orele interzise şi totul va fi ok pentru dvs.
Nu cred că dacă vă aflaţi la terasă sau în benzinărie la ore târzii este în regulă .
Nerespectarea obligaţiilor v-ar putea dăuna şi ar putea fi posibilă revocarea beneficiului suspendării pedepsei sub supraveghere.
pai da dar na..acolo zice bar de noapte..terasa nu e sau in benzinarie da in fine.infractiuni poti comite si ziua nu numa seara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratierea unei pedepse suspendare conditionat . nelamurire !!! razvanpopescu razvanpopescu Conform art.120 alin.2 gratierea are efect si asupra pedepselor suspendate conditionat . EX : avem o pedeapsta de 3 ani care se suspenda conditionat => ... (vezi toată discuția)
Sentinta de condamnare- lamuriri familistu familistu În baza art. 2151 al. 1 Cod Penal cu aplicarea art. 3201 Cod Procedură Penală condamnă inculpatul A.P.S la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru ... (vezi toată discuția)
Suspendarea pedepsei si termenul de incercare user3 user3 Buna ziua, Va rog respectuos, daca se poate, sa imi explicati ce anume nu ai voie sa faci pe durata termenului de incercare. Pedeapsa s-a primit pentru o ... (vezi toată discuția)