avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... CASCO nu plateste 170 de milioane dauna
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

CASCO nu plateste 170 de milioane dauna

Cumnatul meu a facut un accident cu masina mea. Societatea de asigurari a deschis dosarul, a acceptat devizul servicelui, reparatiile s-au efectuat, in valoare de 17.000 RON. societatea de asigurari a dat acceptul de plata catre service. Totusi, in ultima zi a termenului legal de 15 zile in care trebuia sa faca plata, firma de asigurari ma anunta (si nu din initiativa lor, ci intimplator, eu tot sunind sa aflu cind vor plati) ca nu platesc, deoarece in procesul verbal de la politie scrie ca cumnatul meu avea alcoolemie de 0, 05 la mie. (zero virgula ZERO cinci).

Intrebarea mea este ce pot face in aceasta situatie, exista vreo modalitate sa-i fac sa plateasca - ei au dat acceptul, au deschis dosarul fara probleme, doar la plata au descoperit alcoolemia.

Cu stima, adrian poenaru

Alte discuții în legătură

Firma de asigurari nu plateste o dauna de 17.000 ron aditoiu aditoiu Cumnatul meu a facut un accident cu masina mea. Societatea de asigurari a deschis dosarul, a acceptat devizul servicelui, reparatiile s-au efectuat, in valoare ... (vezi toată discuția)
Indrumare dosar paguba rca . aceraspire515 aceraspire515 Buna seara, recent am fost implicat intr-un accident auto, nu eu sunt vinovat, am primit asigurarea am mers la inspectorul de daune am facut amiabila, dupa am ... (vezi toată discuția)
Problema polita rca dauna totala crudu.daniel crudu.daniel Am fost implicat intr-un accident din care autoturismul a fost declarat dauna totala de firma de asigurari a vinovatului.Astept aproape de vreo 2 luni sa ... (vezi toată discuția)