avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Intrebare legata de fonduri europene nerambursabile.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Intrebare legata de fonduri europene nerambursabile.

Buna ziua, m-am gandit recent sa imi deschid o firma cu ajutorul forndurilor europene, dar as dori sa fie nerambursabile, as dori sa imi deschid ceva in domeniul agronom, a-ti putea va rog sa imi dati cateva idei si cele ce sunt necesare pentru accesarea acestor fonduri?

Va multumesc. Daca este interesat si are si timp las adresa de email si am putea deasemeni sa imi scrieti acolo. bindiuc@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:22, 29 Iulie 2012
Dupa cum cred ca stiti, domeniul agronomiei este vast.
Pentru a primi raspunsuri concrete este foarte util ca mai intai sa definiti clar ce anume doriti sa dezvoltati. In functie de domeniul ales de dvs pentru dezvoltarea unei afaceri puteti primi indrumari.
Si ca un sfat pentru succesul dvs., este foarte important ca domeniul ales sa fie cunoscut de catre dvs., modalitatea de a conduce afacerea dvs. de asemenea.
Abia apoi se poate gandi la finantarile disponibile in acest moment.

Va asteptam cu detalii.

pai eu m-am gandit la o sera, cu legume, in special zarzavaturi, gen marar, patrunjel, morcov si asa mai departe.
Finantarea ar putea fi posibila, la un nou apel, prin masura 141 pe care va recomand sa o cititi.:
[ link extern ] /
precum si calendarul lansarilor unde apar noutati:

[ link extern ]
in functie de valoarea contractelor din sesiunea anterioara, daca au mai ramas bani se va mai lansa aceasta masura.

Este bine sa va informati pentru a fi pregatit in perioada urmatoare 2014-2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantari pentru afacere mobilier mateigalis mateigalis As vrea sa aflu daca exista fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea unei afaceri cu mobilier din lemn masiv, pentru o firma nou ... (vezi toată discuția)
Surse de finantare pentru luna ianuarie 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog 06 ianuarie 2012 A fost publicat Catalogul surselor de finantare – ianuarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active ... (vezi toată discuția)
Fonduri (masura 112)- lcepan lcepan Detin teren,cladire,un numar de aproximativ 100 de capete capre si dorinta de dezvoltare a domeniului de activitate. Care sunt pasii \"da capo al fine\" pe ... (vezi toată discuția)