avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... pot sa asigur in Romania o masina inmatriculata in uk?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

pot sa asigur in Romania o masina inmatriculata in uk?

Buna seara ,as dori sa va intreb daca pot sa fac asigurare in Romania la o masina inmatriculata in uk ,dat fiind faptul ca revizia tehnica periodica ,am facut-o tot in Romania ,iar bani pentru inmatriculare nu prea sunt .Multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: az14 , utilizator 01:48, 6 August 2012
Teoretic nu prea . Revizia periodica fiind ITP-ul nu? Nu prea inteleg cum s-a putut si asta face in Romania , in mod normal se face in tara in care este inmatriculata masina.
se poate face itp si e valabil 2 ani ,dar pe mine ma intereseaza sa fac asigurare la aceasta masina ,daca are cineva o idee multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie auto inmatriculat in ue estreea estreea Salut, Locuiesc in Germania si doresc sa cumpar un autoturism de aici , mentionez ca sotul meu este cetatean UK cu domiciliul stabil in Germania de 40 de ani ... (vezi toată discuția)
Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)