buna ziua...sunt casatorita de 25ani am 3 copii majori doresc sa dau divort ca bun comun avem o garsoniera evaluata de noi la suma de 26.000euro...as dori sa stiu cum se procedeaza cu garsoniera va fi evaluata la o suma de tribunal?dak as putea sa-l despagubesc suma este hotarata de tribunal?mentionez ca vreau divort partaj....
Daca in cadrul procesului de partaj, ajungeti la o intelegere de comun acord cu privire la modalitatea de impartit, instanta va hotari astfel cum partile au cazut de acord, in caz contrar se va putea realiza o expertiza tehnica imobiliara care va stabili valoarea de circulatie a imobilului, iar sulta va fi stabilita de instanta raportat la aceasta valoarea si la cota de contributie a fiecaruia dintre soti.
posibilitate de intelegere asupra imobilului nu exista....expertiza tehnica imobiliara evalueaza garsoniera la pretul pietei?va multumesc din suflet
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj - expertiza
noiklosa
Buna ziua,
In cazul unui proces de partaj, reclamantul evalueaza masa partajabila (o proprietate imobiliara) la x RON, care este mult sub valoarea reala, si ... (vezi toată discuția)
Partaj
constantinhogas
Buna seara,problema mea este.Inurma divortului de sotia mea urmeaza sa facem partajul,acesta deja a pretins o suma mare de bani pe care eu nu stiu daca o pot ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune
lotuss
Va rog sa-mi spuneti:
daca avind 50%dintr-o garsoniera,.prin mostenire, pot cere iesire din indiviziune prin alegerea de catre partea pirita ori sa primeasca ... (vezi toată discuția)