avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cont bancar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cont bancar

Am un PFA pe numele meu.Contul bancar prin care fac anumite tranzactii e pe numele sotului.Intrebarea mea este:fiscul are voie sa verifice acest cont,daca nu e cont pe numele meu,adica cont pe pfa?Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Transilvanialodge , utilizator 20:38, 27 Iulie 2012
In conformitate cu art. 7 alin. 2 Cod procedura fiscala, organul fiscal este indreptatit sa examineze din oficiu starea de fapt si sa obtina toate informatiile si documentele necesare pentru determinarea corecta a situatiei fiscale a contribuabilului.
Daca in activitatea economica pe care o desfasurati utilizati un cont bancar aflat pe numele altei persoane, organul fiscal poate face astfel de verificari, repet, sub conditia ca activitatea dumneavoastra sa se desfasoare prin acest cont.

In primul rand ,va multumesc pentru raspunsul promt!In acest cont sun trimise sume sub forma de avans ptr.serviciile pe care le ofer!Atat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control fiscal mirela.onciu mirela.onciu Acum 1 luna, mi-am deschis o PFA in Barlad Jud. Vaslui, acum am fost invitat pentru control fiscal la Suceva. Este posibil sa se faca acest control fiscal in ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Norma de venit 1ppp 1ppp Am un PFA si sunt impozitat la norma de venit. Trebuie sa tai chitanta si factura la serviciile pe care le prestez (foto-video)? (vezi toată discuția)