am hotarare irevocabila in contencios prin care ANRP CCSD este obligata sa-mi elibereze faimoasa decizie galbena (titlul de despagubire) in 6 luni. hotararea a devenit irevocabila cu 2 saptamani
inainte de intrarea in vigoare a OUG4/2012 modificata prin L 117/2012 care prelungeste termenul pana la15 mai 2013!!!
in ce fel pot actiona pentru evaluarea dosarului si emiterea deciziei anteriror datei de 15 mai 2013?
nu mi se pare normal sa stau sa astept atat timp cu un drept castigat irevocabil stabilit printr-o hotarare judecatoreasca irevocabila.
sunt multi in situatia mea si daca n- ar ramane fara raspuns topicul meu ar fi minunat.
multumec anticipat tuturor celor care se vor incumeta la dezbaterea subiectului, mai ales ca art15 alin 2 din constitutie stipuleaza clar ca legea nu retroactiveaza iar "faimoasa OUG si L " au intrat in vigoare
ulterior obtinerii hotararii irevocabile de obligatie de a face.
IN prezent beneficiez de un drept castigat care trebuie executat intr-un anumit termen. abia apoi a aparut legea !
multumesc anticipat tuturor.
citestesi
www.avocatnet.ro/content/art...
daca am incadrat topicul gresit rog moderatorii sa-l mute il locul cel mai potrivit