Am cumparat,in fata notarului public ( Deci,am contract de vanzare-cumparare!) ,
un teren.Proprietarul mi-a vandut defapt o parte din terenul mai mare ce face parte din titlul de proprietate.
Proprietarul a decedat.Are mostenitori.
Ce trebuie sa fac pentru a-mi intabula aceasta bucata de teren,pe care l-am achitat,asa cum reiese din CONTRACTUL DE VANZARE-CUMPARARE ?
Cu mult respect , Petru Leah
buna ziua.
mergeti la un topograf sau la o firma care are ca obiect de activ. cadastru(intabulare) cu contractul de v-c.in baza contractului se face intabularea.urmeaza cartea funciara.succes.
Notarul incheie contractul de vanzare cumparare in baza cadastrului si a intabularii. Vechiul proprietar a intabulat intreaga suprafata de teren din parcela respectiva dupa care a dezmembrat in loturi din care unul vi l-a vandut dvs. Fara cadastru nu se putea incheia contractul de vanzare cumparare! Dvs nu mai aveti ce operatiune sa faceti . In contractul de vanzare cumparare este mentionata cartea funciara si nr cadastral al imobilului cumparat.
Cadastru- plz help
Am o proprietate cu casa si teren 500mp.Vreau sa vand doar o parte din teren cca 250 mp. Insa eu am cadastru pe toata suprafata.Cum fac actul de vanzare-cump ... (vezi toată discuția)