avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita contract de imprumut
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita contract de imprumut

Am imprumutat o suma de bani cu "legalizare de semnaturi la notariat"
Cum procedez pentru executare silita? Daca era "autentificat la notariat" era simplu, ma adresam instantei pt. investire cu formula executorie. Diferenta intre
"legalizare de semnaturi" si "autentificare" o gasim in legea 36/1995, sa inteleg ca trebuie sa merg in instanta si sa obtin pentru inceput o hotarare judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:16, 28 Iulie 2012
Daca acel contract de imprumut nu e autentic, nu constituie titlu executoriu asa ca va veti adresa instantei pt a obtine unul ( o hotarare).

(Daca era autentic, v-ati fi adresat unui executor jud direct, nu mai apelati la instanta pt investire)
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumuturi bani, recuperare BACOS BACOS Daca ai imprumutat o suma de bani unei persoane pe baza de contract notarial unde este stipulat ca > in cazul nerestituirii imprumutului la termenul ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut cu garantie imobiliara intgril intgril Buna ziua!am imprumutat niste bani unui prieten si am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara.In cazul in care nu imi returneaza suma pana la data ... (vezi toată discuția)
Procedura de investire cu formula executorie a unui contract de imprumut autentificat la notar ioana_comsa213 ioana_comsa213 Buna seara, Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)