avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... prezentarea la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

prezentarea la proces

buna ziua!sunt inculpat intr-un proces de recurs privind circulatia pe drumurile publice ,la curtea de apel iasi.intrebarea mea e daca trebuie sa ma prezint si eu sau numai avocatul.
Cel mai recent răspuns: marian-ene , utilizator 13:41, 29 Iulie 2012
Este bine sa va prezentati si dvs, dand astfel dovada ca sunteti responsabil si ca va intereseaza in mod direct sa va rezolvati situatia mai deosebita in care va aflati.
sa inteleg ca da mai bine in fata judecatorului prezenta mea si faptul ca ma preocupa cauza.ms frumos pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs curtea de apel dumutaadrianred dumutaadrianred Buna. In cazul unui apel la curtea de apel, inculpatul nu se poate prezenta la termenul stabilit , poate face o cerere de amanare, si sa fie trimisa prin ... (vezi toată discuția)
Recurs partaj_proceduri arnauturex arnauturex Sunt in proces de partaj! Apelul mi-a fost respins la Tribunal si am facut recurs. Instanta nu a tinut cont de cei doi martori prezentati de mine in Apel,desi ... (vezi toată discuția)
Curtea de apel craiova redstyle redstyle buna seara ! la prima infatisare la curtea de apel craiova a unul proces penal - poate cere inculpatul singur un termen pentru angajare aparator ? .. in ... (vezi toată discuția)