avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... jurist fara experienta!
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

jurist fara experienta!

Am terminat Facultatea de Drept, insa nu am sustinut examenul de licenta. Intrebarea mea este, fara diploma de licenta, pot fi angajata ca jurist la o companie? Angajatorul nu cunoaste aceste detalii. Mentionez ca aceasta companie isi desfasoara activitatea ca producator de profile metalice si constructii. Daca e in regula si pot fi angajata ca jurist, fara diploma de licenta deocamdata, ce legi ar trebui sa citesc ca sa-mi pot desfasura activitatea, onorabil?
Cel mai recent răspuns: juristro , utilizator 11:46, 15 August 2012
Fara diploma de licenta nu va puteti angaja ca si consilier juridic ...
Examenul de licenta este obligatoriu de sustinut si promovat,fara acest examen nu puteti profesa in domeniul juridic. Aveti nevoie de adeverinta in prima faza sau diploma de licenta care atesta promovarea si nota de la licenta apoi va puteti angaja la un agent economic(firma) ca si Consilier Juridic si puteti profesa.Urmeaza mai apoi inscrierea in Colegiul Consilierilor Juritici Bucuresti vi se da legitimatie de Consilier Juridic iar dupa 2 ani de la data inscrierii in colegiu ca stagiar C.J se sustine examenul de DEFINITIVAT IN PROFESIA DE CONSILIER JURIDIC dupa care deveniti Consilier Juridic Definitiv si Membru C.C.J.B.Puteti urmari site-ul Colegiului Consilierilor Juritici Bucuresti acolo aveti detalii. Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2012
juristro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic liana16 liana16 un coleg, daca nu este angajat ca si consilier juridic (este numai consilier in cadrul unui serviciu), absolvent al facultatii de drept din 2008 si practicant ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv stoianminodora stoianminodora Am absolvit facultatea de Drept si am fost angajata la o societate de contabilitate in functia de consilier juridic. In prezent sunt asociata la o alta ... (vezi toată discuția)