avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce taxe si impozite trebuie sa platesc ca agent de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce taxe si impozite trebuie sa platesc ca agent de asigurare

Buna ziua. Sunt angajata cu norma intreaga la o societate comerciala si as vrea ca in timpul liber sa fiu agent de asigurare. Spuneti va rog fumos ca taxe si impozite trebuie sa platesc? Trebuie sa depun si declaratii fiscale? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: danuza_dodo , utilizator 22:20, 30 Iulie 2012
buna ziua.
16% impozitul pe venit.de regula se utilizeaza retinerea la sursa.adica firma de asigurari va opreste impozitul si plateste la stat.este mai confortabil si ptr dvs.normal ca trebuie sa depuneti declaratia fiscala deoarece este un alt venit.parerea unui nespecialist.
succes.
Este important sa stiti ce forma de organizare a profesiei doriti sa aveti? Sa aveti un PFA, un SRL? Mai intai trebuie sa stabiliti forma juridica sub care doriti sa lucrati si mai apoi o sa aveti un tablou si asupra taxelor si declaratiilor care trebuiesc depuse.
Trebuie sa am PFA ca sa fiu agent asigurari?
Eu credeam ca ma inscriu si gata, pot face asigurari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert tehnic judiciar = pfa? tatiana1 tatiana1 Un expert tehnic judiciar autorizat ca persoana fizica pentru efectuarea expertizelor tehnice judiciare si extrajudiciare si care nu a infiintat prin ... (vezi toată discuția)
Schimbare din p.f.a nicoletavlaicu nicoletavlaicu cum pot sa devin srl din p.f.a. si care sunt avantajele si dezavantajele mai pot deveni p.f.a. dupa srl? sunt prestator de servicii cu un salon de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat privind formele de exercitare a profesiei de avocat Silvia  Aldea Silvia Aldea Cunosc faptul ca profesia de avocat se exercita, la alegere, într-una din urmatoarele forme: a.cabinet individual b.cabinetul asociat c.societatea civila ... (vezi toată discuția)