am fost lovit usor de o masina cu numar bulgaresc (a indoit aripa spate-trebuie remediata la tinichigiu auto).pe data de 29.07.2012 ora 22.
a doua zi am convenit cu vinovatul ca repara masina,dar nu mai dau de el(il cunosc)nu am declarat la politie ,dar acum cred ca trebuie ...
ce sa fac?e termen de declarare?pot folosi casco si pe urma asiguratorul sa recupereze banii?masinile cu numar bulgaresc au asigurari reale care opereaza in romania?
multumesc
daca nu ati incheiat intelegerea amiabila aveti obligatia de a raporta accidentul la politie in termen de 24 de ore sub sanctiunea suspendarii permisului ptr 30 de zile. in locul dvs m-as grabi.
puteti sa va reparati masina pe CASCO dar veti avea nevoie de procesul verbal emis de catre politie in urma raportarii accidentului.
Formularul de intelegere amiabila se completeaza la societatea de asigurare a vinovatului. La completarea formularului trebuie sa fie prezenti ambii conducatori autimpreuna cu autovehiculele implicate in accident.
Accident
diana_76
am avut un accident, fara victime, si terbuie sa mergem la asiguratorul RCA pentru o intelegere amiabila. Nu ma consider vinovata, intrucat conducatorul ... (vezi toată discuția)