avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cauciuc taiat la trecere la nivel cu calea ferata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cauciuc taiat la trecere la nivel cu calea ferata

In urma cu doua zile la o trecere la nivel cu calea ferata pe DN 79 (E671) am prins o groapa de cca 17 cm adancime intre asfalt si dalele de beton ce sustin sinele. In urma impactului cauciucul dreapta s-a forfecat pe geanta si s-a taiat. Nu consider ca este corect sa ti se intample asa ceva pe drumurile publice si in acest sens doresc sa actionez in judecata partea responsabila cu intretinerea acelei portiuni de drum. Va rog sa-mi spuneti cine este responsabil de intretinerea acelei portiuni de drum (cca. 0,5 m de sine), SNCFR-ul sau Directia Nationala de Drumuri si Poduri? Mentionez ca am martori la cele intamplate si am realizat si fotografii ale gropii si a pozitiei sale. Este potrivita formularea plangerii sub forma unei Actiuni civile in daune?

Alte discuții în legătură

Acident rutier grav datorat unei gropi in carosabil Ionatan Ionatan Acidentul s-a datorat unei gropi cu adancimea de 1 metru si cu o diametru aproximativ tot de un metru. Aceasta groapa se afla banda de circulatie (in mijloc) ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune materiale de la compania nationala de autostrazi si drumuri nationale din românia (cnadnr) Sophya Sophya Buna. Mai ieri am condus pe un drum plin de gropi si intamplarea a facut ca intr-o curba pe langa mine a trecut un TIR iar eu am intrat intr-o groaapa ce ... (vezi toată discuția)
Unde sa ma adresez pentru cauciucul taiat in groapa de langa sina de tramvai. Tzutzuricu40 Tzutzuricu40 Bună ziua, as vrea sa fac o sesizare si apoi cerere de despăgubire in legătură cu faptul că mi s-a taiat cauciucul si s-a bușit janta intr-o groapa de ... (vezi toată discuția)