avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... citatie litigiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

citatie litigiu

Buna ziua,
Daca pe citatia primita intr-un litigiu de munca la Parafa scrie - tribunalul bucuresti, presedinte, judecator xxx ( nu scriu numele) asta inseamna ca persoana in cauza imi va judecata cazul?
Pentru ca daca da, aceasta doamna imi este dusman de moarte si ma gandeam ca pot face sa nu-mi judece cazul.
Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 08:34, 1 August 2012
depuneti cerere de recuzare a judecatorului, motivati aceasta cerere si anexati dovezile privind relatia ce o aveti cu aceasta persoana.
Cine va este dusman "de moarte", judecatorul desemnat? Daca da, puteti cere recuzarea in temeiul art. 27 punctul 9 Cod procedura civila, respectiv judecatorul poate fi recuzat daca este vrajmasie intre el si una din parti.
La primul termen de judecata puteti cere recuzarea judecatorului, motivind-o bineinteles.
Da..judecatorul este dusmanul meu. Insa nu-mi este clar cine se trece in citatie? Seful serviciului de litigii de munca sau judecatorul care imi va judeca cauza?
Asa voi face.
Multumesc tare mult.
Citatia va cuprinde, printre altele, parafa şefului instanţei şi semnătura grefierului.

Alte discuții în legătură

Contestatie citatie de chemare in judecata hophawer hophawer Buna ziua, Am primit astazi o citatie de chemare in judecata, intr-un proces in care sunt chemat in calitate de parat. Intrebari: 1. Cum pot contesta ... (vezi toată discuția)
Citatia sub sanctiunea nulitatii ! Pasare1 Pasare1 Buna ziua, Daca citatia este semnata de grefier dar nu are stampila ( Presedintele Judecatoriei ) poate fi sanctionata ca fiind nula ? Multumesc (vezi toată discuția)
Nulitate citatie amcteam amcteam Daca un parat primeste o citatie care nu specifica numele complet sau adresa corecta a paratului, citatia este lovita de nulitate? (vezi toată discuția)