Buna. Zilele trecute am fost amenintat cu moartea de catre o persoana care locuieste in acelasi oras ca si mine. Discutia cu pricina a avut loc pe facebook, si din cate inteleg vorbeste foarte serios.Am print-screen-uri de la discutie. Ce trebuie facut pentru a stopa acest conflict, deoarece nu se poate prin cale amiabila? Si ce masuri se pot lua impotriva respectivului?
Depinde...
Se poate aplica o amenda administrativa, o amenda penala sau o pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare...
In caz extrem poate ajunge si dupa gratii...
Persoana aceasta vă cunoaşte identitatea reală? Aţi putea să-i blocaţi accesul la contul dvs., dar dacă nu este vorba doar despre un cunoscut virtual, şi aveţi şi alt tip de relaţie, soluţia ar fi să vă luaţi măsuri , să fiţi precaută şi , cum vi s-a spus mai sus, să depuneţi plângere penală împotriva persoanei care vă ameninţă, depunând dovezile pe care le deţineţi.
mentionez ca pe persoana respectiva o cunosc, e un frustrat din cauza ca tipa cu care a fost din cate am inteles e topita dupa mine si cauta motive de cearta si din conversatia care am avut-o pe internet a zis "ca o sa ne intalnim fata in fata si o sa imi taie gatul", si multe altele.
@legally_aid : degeaba ii blochez contul daca oricum o sa dam nas in nas si o sa iasa foarte urat..