avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... amenintarea cu bataie1
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

amenintarea cu bataie1

Multumesc turor celor care au raspuns mesajului meu.Pot demonstra oricand ca de la acel id,ea vb cu mine,plus ca o cunosc si real si tot timpul are la avatar poze in care este ea.Problema e ca i/am pus in vedere ca voi depune plangere la Politie si in loc sa se linisteasca a zis ca i se rupe si a continuat sa ameninte in continuare deoarece se bazeaza pe faptul ca fostul meu sot este cadru al Ministerului de Interne.Plus de asta am mesaje de amenintare de la ea si pe telefonul meu mobil . Nu stiu ce sa fac,sa astept sa vad daca chiar va veni peste mine la servici sau sa depun deja plangerea?Mi/e frica ca fostul meu sot lucra/d acolo sa nu musamalizeze totul.
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 11:56, 8 Iulie 2009
Depuneti plangere penala împotriva persoanei pe care o banuiti, la Parchetul de pe langa Judecatorie, pentru infractiunea de ameninatare prev. si ped. de art.193 CP. Descriti faptele. Solicitati organelor penale sa cerceteze daca persoana in cauza este autoarea infractiunii sau sa identifice adevaratul faptuitor, daca nu este aceasta, aratand ca intelegeti sa va constituiti parte vatamata si impotriva acestuia. Aratati in probatiune, detaliat, toate dovezile pe care le aveti. Puteti sa aratati in plangerea penala si temerile dvs. cu privire la pozitia fostului sot, cu numele si functia acestuia spre a preveni posibilele interventii de care va temeti.
Depuneti plangerea inainte sa treaca 2 luni de la data la care au inceput amenintarile . Nu mai asteptati , iar daca va este teama si credet i ca exista sansa unei ,,musamalizari", depuneti plangerea la parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt amenintat eu si prietenii mei radusorin radusorin Buna seara.Eu si cativa prieteni,mai exact 5 in total suntem amenintati de niste Romi.In ultimul timp amenintarile sunt tot mai fregvente ba chiar pe unii ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea telefonica a amenintarilor,ma va ajuta sa i-mi recastig siguranta? geea_the_first geea_the_first Buna ziua!Situatia mea este in felul urmator:am fost implicata intr-o relatie ,care,dupa 3ani si 4-5luni,s-a deteriorat complet,din punctul meu de vedere(in ... (vezi toată discuția)
Amenintarea este motiv de plangere penala? mariapopescu mariapopescu Dupa decesul mamei,tata a ramas sa locuiasca in casa parinteasca cu fratele meu Din cauza unui teren pe care mi l-a donat mama acum cativa ani,fratele mi-a ... (vezi toată discuția)