Buna ziua!Situatia mea este in felul urmator:am fost implicata intr-o relatie ,care,dupa 3ani si 4-5luni,s-a deteriorat complet,din punctul meu de vedere(in urma geloziei lui exagerate:amenintari,violente verbale si nu numai,etc).Nu am avut domiciliu comun.Neacceptand alegerea mea de a ne desparti,ma tot ameninta cu tot ce este mai rau. A trecut 5-6 luni de la despartirea definitiva a noastra,si prin dorinta lui fixa de a ne impaca,ma suna si ma tot ameninta ca se sinucide! Apelurile apoi continua,spunand ca imi va taia gatul..etc. Stresata fiind de aceasta situatie,am inregistrat cateva convorbiri,in ideea de a ma folosi de ele,in momentul depunerii plangerii la politie,deoarece martori nu am! Astazi a avut o noua relatare:imi va turna acid sulfuric pe cap,cu prima ocazie cand ne vom intalni intamplator! Eu urmez cursurile la o facultate,care este in orasul lui,si langa locul lui de munca! Totusi vreau siguranta de a merge pe strada! Nu imi permit financiar sa il dau in judecata pentru cate spune el,vreau doar sa apelez la legile si drepturile pe care trebuie sa le am,pentru siguranta mea,insa nu stiu cum! Va rog sa ma ajutati cu ceva lamuriri! pana acum am mai amanat,tot din teama,daca afla ca am mers la politie,va fi poate chiar mai rau,insa imi este din ce in ce mai greu sa mai suport amenintarile(pentru siguranta mea si a familiei mele). Inregistrarea telefonica a amenintarilor ,ma va ajuta sa i-mi recastig siguranta? Va multumesc anticipat!
~ final discuție ~