avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

Buna ziua,
Am facut o plingere penala unui individ care ma injurat si ma amenintat plus a aruncat cu pietre si alte obiecte in mine. Eu am inregistrat tot acest incident cu telefonul si am facut si poze pe care le-am pus pe un cd. Politia spune ca nu ar fi foarte grav ce afacut el.ce pot sa fac pt ca nu vreau sa scape nepedepsit.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 09:29, 18 Iulie 2017
Să verificaţi starea cercetărilor ce se fac în dosarul penal, să solicitaţi audierea persoanei împotriva căreia aţi făcut plângerea, să vă asiguraţi că plângerea dumneavoastră a fost înregistrată ca plângere penală prealabilă privind infracţiunea de ameninţare şi eventual lovire (nu ne-aţi spus dacă v-a şi nimerit cu pietrele acelea).
Buna ziua,plingerea penala a fost inregistrata iar persoana a fost audiata.Politistul cred care se ocupa de caz este sectoristul.Nu ar trebui sa se ocupe cineva de la cercetari penale?
I-am spus sectoristuli ca am inregistrari audio-video el a spus ca nu se mai iau in considerare???
Luaţi înregistrările, le puneţi pe un DVD, şi le depuneţi la dosarul cauzei, prin registratura unităţii de parchet.

Le depuneţi însoţite de o cerere în probaţiune, prin care solicitaţi să fie admise ca probe, arătând pe larg ce anume reiese din aceste înregistrări.

Asiguraţi-vă că aveţi dovada depunerii înregistrărilor.
Buna ziua,va multumesc pentru raspunsuri.Dar dosarul meu este la sectorist iar acest a spus ca inca nu este cazul sa aduc inregistrarile ( a afirmat ca nu prea au valoare si ca nu mai este ce a fost ????) cred ca vrea sa musamalizeze situatia. Eu nu doresc asa ceva .Duc cd-ul cu o cerere de probatiune prin care solicit sa fie admise ca probe sectoristului care se ocupa de dosar?
Vi s-a spus cum si unde sa depuneti inregistrarile, cititi atent.

Alte discuții în legătură

Ce ma invata-ti s-a fac? Nikiii Nikiii Am avut un prieten de care m-am despartit din motive de gelozie,a ajuns pana la arunca benzina pe mine sa-mi dea foc ,am facut plangere la politie ,l-am data ... (vezi toată discuția)
Fabricarea de probe. În temeiul cărui sau căror articole din cpp se pot efectua cercetări cu privire la astfel de aspecte? georgem80 georgem80 Buna ziua, In temeiul carui sau caror articole din CPP se poate efectua cercetari cu privire la urmatoarele aspecte: 1. In cadrul unui dosar penal, prin ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea telefonica a amenintarilor,ma va ajuta sa i-mi recastig siguranta? geea_the_first geea_the_first Buna ziua!Situatia mea este in felul urmator:am fost implicata intr-o relatie ,care,dupa 3ani si 4-5luni,s-a deteriorat complet,din punctul meu de vedere(in ... (vezi toată discuția)