Mama mea locuieste in Italia si doreste sa imi trimita o procura eliberata Consulatul Italiei pentru a putea sa semnez in numele sau un contract de vanzare - cumparare. Intrebarea mea este urmatoarea: la consulat trebuie sa ceara o procura generala si cat dureaza eliberarea acesteia? Mai mult decat atat, este necesar sa ii trimit eu vreun act/copie etc?
o, nu, e speciala, se scrie tot ce se doreste a se face, detalii legate de apartament. Se va prezenta cu o copie de pe actul casei, ca sa se extraga de acolo datele necesare si o copie dupa buletinul dvs
mai este o problema. bunica mea nu are actul de casa in original. a fost la primarie si a obtinut o copie conform cu originalul. trebuie sa ii trimit mamei aceasta copie? m-ar interesa, va rog, sa stiu si cat dureaza eliberarea acestei procuri.
Ii transmiteti o copie xerox simpla, numai pentru datele care se gasesc acolo, in document, sa poata fi cuprinse in acea procura speciala. In rest va avea grija notarul aici in Romania sa verifice actele inaintea vanzarii.