avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura

Buna ziua,

Mama mea locuieste in Italia si doreste sa imi trimita o procura eliberata Consulatul Italiei pentru a putea sa semnez in numele sau un contract de vanzare - cumparare. Intrebarea mea este urmatoarea: la consulat trebuie sa ceara o procura generala si cat dureaza eliberarea acesteia? Mai mult decat atat, este necesar sa ii trimit eu vreun act/copie etc?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Roxanne30 , utilizator 16:38, 16 August 2012
Dureaza ,,pe loc" sau maxim 24 ore!;):sorry:
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare c.i. persoana divortata, sentinta fara stampila ''definitiva si irevocabila'' dj_alex dj_alex salut am si eu urmatoarea problema , mama este plecata in Italia si astazi ii expira C.I mi-a trimis o procura speciala prin care ma imputerniceste pe ... (vezi toată discuția)
Procura cu drept de semnatura russianioana russianioana Parintii mei s-au despartit, pe parcursul casatoriei, au cumparat casa impreuna, amandoi sunt pe actele de casa. Tatal meu este in Romania, locuieste in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere roman pentru copil nascut in italia. edoardo edoardo Buna ziua ma numesc Iulia si locuiesc in Italia de 2 ani.Am un baietel de 4 luni si as dori sa stiu si eu sa stiu ce documente imi servesc pentru certificatul ... (vezi toată discuția)