Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute, sa-mi spuna unde gasesc continutul integral al noului Cod de procedura civila, care va intra in vigoare in curand (cred ca 1 sept.). Multumesc mult si va doresc toate cele bune =D>
Sunteti nerabdator. :) Si noi am fost la fel de nerabdatori sa vedem Codul de procedura civila republicat. Legea nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila a fost modificata prin Legea nr. 76/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila. Gasiti ambele acte normative pe moficial.ro, de exemplu.
Potrivit art. 80 din Legea nr. 76/2012, Codul de procedura civila trebuia republicat intr-un termen de 3 luni de la data publicarii Legii nr. 76/2012 in Monitorul Oficial. Vineri, 3 august, Legea nr. 134/2010 a fost republicata in Monitorul Oficial nr. 545/2012. Intr-un termen foarte scurt o veti putea citi aici, pe prima pagina a acestui forum. Astept ca actul normativ sa apara pe site-urile juridice in forma republicata, bineinteles.