avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare amenzi rovigneta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare amenzi rovigneta

Statul a decis sa anuleze doar amenzile contestate in instanta, de ce nu toate procesele verbale triple sau cvadruple aflate in baza de date a CNADNR si executate silit de mai bine de un an?

Cum poate fi redeschis un astfel de caz dupa decaderea din termenul de 15 zile de contestare de la primirea amenzii?

Art. II - Tarifele de despagubire prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale din Romania, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 424/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, aplicate si contestate in instanta pana la data intrarii in vigoare a prezentei legi se anuleaza.


Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

Alte discuții în legătură

Tarif de despagubire dcorin dcorin buna ziua Spuneti-mi va rog ce se poate intimpla daca nu platesc tariful de despagubire la un proces verbal de constatare a contraventiei (lipsa rovinieta) ... (vezi toată discuția)
Proces la judecatorie pentru contestare la executarea silita val54 val54 in urma unei amenzi de la CNADNR din 2011, am platit doar amenda in suma de 28 euro, iar taxa de despagubire nu am platit-o deoarece in acea perioada cand ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta titi2009 titi2009 In data de 27 octombrie am circulat fara rovinieta.Care este termenul maxim de primire acasa a amenzii ? (vezi toată discuția)