avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces la judecatorie pentru Contestare la executarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces la judecatorie pentru Contestare la executarea silita

in urma unei amenzi de la CNADNR din 2011, am platit doar amenda in suma de
28 euro, iar taxa de despagubire nu am platit-o deoarece in acea perioada cand am primit procesul-verbal in urma contestarii altor pagubiti Curtea Constitutionala a dat o Decizie de neconstitutionalitate prin care se spune ,,
Tarifele de despăgubire prevăzute de Ordonanţa Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 424/2002 cu modificările şi completările ulterioare, aplicate şi contestate în instanţă până la data intrării în vigoare a prezentei legi se anulează".
Am fost la tribunal si apoi am asteptat sa primesc citatie pentru judecarea Contestatiei la Executare, iar CNADNR prin judecatorie a trimis o Intampinare.
Acum eu va intreb este necesar sa raspund la aceasta intampinare sau sa astept sa mi se dea termen de judecare pe fond de catre judecatorie asa cum
ma asteptam? Este obligatoriu acest raspuns in termen de 10 zile sau nu?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: val54 , utilizator 11:13, 29 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc frumos pentru raspuns, dar va rog sa imi spuneti daca exista un document special pentru a raspunde?
gasesc undeva model?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarif de despagubire dcorin dcorin buna ziua Spuneti-mi va rog ce se poate intimpla daca nu platesc tariful de despagubire la un proces verbal de constatare a contraventiei (lipsa rovinieta) ... (vezi toată discuția)
Anulare amenzi rovigneta mihai_pavelescu mihai_pavelescu Statul a decis sa anuleze doar amenzile contestate in instanta, de ce nu toate procesele verbale triple sau cvadruple aflate in baza de date a CNADNR si ... (vezi toată discuția)
Notificare privind plata tarif de despagubire pentru rovinieta tibstefaug tibstefaug An primit o notificare pentru a plati in 5 zile tarif de despagubire pentru un PVCC din 31-01-2012 - lipsa rovinieta. PV a fost contestat in 11,05 la ... (vezi toată discuția)