avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expropriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expropriere

Ne aflam in situatia de a fi expropriati de o importanta suprafata de teren care face parte din locatia in care ne desfasuram activitatea de productie mobila.Problema este ca ne vor lasa in urma exproprierii cu o suprafata prea mica ca sa ne putem desgasura activitatea si totul pentru construirea unei linii ferate de mare viteza.Cum ne putem impotrivi legal si care ar fi caile de atac;am inteles ca exista o hotarare guvernamentala in acest sens si nu am avea castig de cauza nicaieri(dar cine tine cont de un producator care abia a cumparat aceasta locatie,am obtinut toate avizele de funtionare,am luat locatia pe credit bancar si cand sa ne bucuram ca intr-o perioada de criza produsele noastre sant cerute in continuare pe piata ,iata ca apare aceasta problema care ne da pedte cap toata afacerea).Cine ne poate ajuta?

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001-ultimile modificari ina_blue99 ina_blue99 Sunt un om simplu care n-a fost interesat prea mult de legi si pamanturi intr-o anumita perioada. Am descoperit legea 10/2001 mult prea tarziu pentru a ... (vezi toată discuția)
Accesarea de fonduri europene nerambursabile-conditii getatm getatm buna ziua,santem o firma srl cu 16 angajati.Profilul nostru este in lemn,avem aduse utilaje din strainatate,performante,dar nu avem fabrica lucram intro ... (vezi toată discuția)
Probleme cu electrica Raluca_B Raluca_B Buna ziua, Ma numesc Raluca Bokor si as dori sa ma ajutati sa gasesc un raspuns la o problema ff importanta pentru mine. Parintii mei au pe un teren - ... (vezi toată discuția)