avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Utilizarea Carnetului ATA la importul temporar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Utilizarea Carnetului ATA la importul temporar

Buna ziua,

Doresc sa stiu daca la un import temporar pentru o competitie internationala desfasurata in Romania, o persoana fizica poate fi primitor al bunurilor care fac obiectul Carnetului ATA - aceasta persoana poate fi mentionata cu nume si date din buletin in Carnetul ATA, in calitate de responsabil in Romania / sau reprezentant (in fata Vamii Romane) pentru echipa tarii vizitatoare? Precizez ca tara participanta este extra comunitara, iar bunurile respective vin din aceeasi tara.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Inregistrare eori analici analici Buna ziua o firma care face import trebuie sa se inregistreze in EORI? (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto din sua??? ajutor!! ContSters56628 ContSters56628 Am adus recent o masina din SUA si vreau sa o inmatriculez in Romania. Sunt proprietarul ei, sunt cetatean american SI roman, am doniciliul in SUA sirezidenta ... (vezi toată discuția)
Protejarea tinerilor sportivi la diferite competitii ilea_mircea ilea_mircea Fiul meu practică fotbal la nivel de copii, nefiind in acest moment legitimat la club, din cauza varstei prea fragede (9 ani). In aceste zile trebuie sa ... (vezi toată discuția)