avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Scoaterea din circuitul agricol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Scoaterea din circuitul agricol

Buna seara,va rog sa ma lamuriti si pe mine referitor la scoaterea din circuitul agricol a unui teren intravilan de folosinta arabil,pe care am construit o casa....daca in 2007 am obtinut certificatul de urbanism si apoi autorizatia de construire fara sa m-i se spuna ca nu as avea dreptul sa construiesc daca nu scot terenul din circuitul agricol,acum cand doresc sa fac cadastrul si itanbularea la constructia noua a casei, am inteles ca trebuie neaparat sa scot terenul pe care este construita casa din circuitul agricol ,iar taxele,impozitele si onorariul ma duc la o suma fabuloasa.Trebuie sa fac acest lucru neaparat sau este o smecherie a celor de la cadastru,am inteles ca dureaza 3 luni si taxele se ridica la 1900ron+600ron onorariul.Va multumesc anticipat pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Pot sa construiesc o casa pe un teren intravilan indiferent de categoria de folosinta a lui marianungureanu marianungureanu vreau sa cumpar un lot dintr-un teren intravilan care are cadastru facut si intabularea in cartea funciara.mentionez ca terenul total este in suprafata de 1800 ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire teren intravilan anda73 anda73 buna seara,am o dilema referitoare la un teren.Pe actul de vanzare cumparare scrie teren intravilan agricol,dupa care s-a facut cadastrul unde apare teren ... (vezi toată discuția)