avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

Buna,am un caz mai complicat dar a avut urmari tragice si nu vreau sa ma dau batut si nu voi renunta nici daca trebuie sa cheltuiesc tot ce am....pe scurt...mi s-a ridicat masina (abuziv si nelegal normal!) si am mers la firma pt a-mi recupera masina si a le spune ca nu voi plati pt asa ceva..normal ca nu am plecat dar s-a lungit povestea toata noaptea (s-a petrecut acum 1 an) si dupa multe discutii si nenumarate telefoane la 112...si echipaje de politie trimise la fata locului (care bineanteles ca n-au rezolvat nimic) pe la ora 3 dimineata a venit un echipaj cu un sergent mai "smeker" care a zis ca va rezolva el situatia...rezolvarea a constat in bruscarea mea si a sotiei (insarcinata!!!!) ...urmare acestei agresiuni si a traumei prin care a trecut sotia a nascut prematur iar fetita noastra a trait numai 10 zile!!!....suficient cat sa o iubesti, sa o hranesti, sa o ti in brate si sa nu o uiti niciodata!!!!.....de aceea am promis ca nu ma voi opri chiar daca voi ajunge in strada sarac si fara nimic....si am vb serios....
....bineinteles ca am spus "politistului" ca nu-l voi ierta si va urma un proces...at el a facut acelasi lucru acuzandu-ma de ultraj (i-am rupt vestonul!)...am fost pus in urmarie penala si dupa lungi si numeroase audieri datorita lipsei cazierului, studii superioare.....bla bla...am fost scos de sub urmarire si amendat administrativ cu 1000 lei...am facut recurs datorita faptului ca declaratiile lor sunt pline de contradictii, cat si ale martorilor (pusi de ei...nu inteleg de ce nu s-a folosit proba audio video de la fata locului in care totul era f clar!!!)...adica o minciuna ingrozitoare si sentinta mai mult decat rusinoasa!!! (sa nu mentionez ca in procel deschis de mine inca nu s-a intamplat nimic...ba mai mult procuroare care a instrumentat cazul este sotia unui comisar de la sectia unde activeaza reclamatul!!!!!...normal dupa scandalul facut de mine a fost schimbata dar tot fara nici un rezultat).....ce pot face mai departe? unde sa ma duc?....i-am promis fetitei mele ca nu ma las pana cei vinovati nu vor plati!!!!....multumesc si scz daca am luat-o prea personal
Cel mai recent răspuns: americanux , utilizator 14:40, 3 August 2012
ati avut avocat sau ati sustinut cauza "dupa ureche"?
Sistemul judiciar e pe departe unul impartial si din pacate, primeaza influenta si pozitia sociala.Niciodata un justitiabil nu va castiga in fata unui politist, procuror sau judecator.Asta e sistemul cu care vreti sa va luptati in continuare.
cand am fost inculpat nu am avut avocat....la prima audiere....dupa aceea (inclusiv in dosarul unde eram reclamant) am apelat la consultanta (am un avocat care ma reprezinta la audieri si care a fost platit pana la faza asta...adica pana la proces (daca va exista)
da asa e...sunt constient cu ce ma lupt...dar tot sunt hotarat...ceva sfaturi, indrumari sau poate un avocat mai hotarat sa lupte contra sistemului.....
Ati formulat plangere penala impotriva politistului care va agresat pe dvstra si sotie?Aveti certificat medico-legale care sa confirme nasterea prematura datorata traumei si agresiunii suferite?

Alte discuții în legătură

Descindere făcută fără sa am nicio calitate , înștiințare prin posta că voi/as putea fi monitorizat . Laur1805 Laur1805 Acum câteva săptămâni am avut neplăcerea sa primesc vizita unor polițiști dimineața la 6 (cum este procedura ) in căutarea de substanțe interzise. ... (vezi toată discuția)
Am fost victima unei agresiuni fizice în urmă cu 6 luni, agresorul și-a recunoscut fapta dar cu toate acestea dosarul nu e finalizat. cât mai durează cercetarea penală? Ionut_lz Ionut_lz Salutare,in urma cu 6 luni am fost victima unei agresiuni,am obtinut certificat medico-legal(40-45 zile ingrijiri)agresorul si--a recunoscut fapta,plangerea a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma apar ca parte vatamata, dar agresorul ma face inculpat? Juhasz Emilia Juhasz Emilia Buna ziua! Am un caz extrem de complicat. Am fost agresata fizic de un vecin. Am certificat medico legal de 25 de zile. Am depus plangere. Dar cea mai buna ... (vezi toată discuția)