avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... examen titularizare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

examen titularizare

Buna ziua!

Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret ,facultatea de limbi si literaturi straine cu diploma de licenta eliberata in anul 2007 avand specializarea lb.fr-lb.engleza si nu am fost primita la examenul de titularizare in acest an mai zis comisia juridica nu mi-a validat dosarul motivul fiind ca spcializarea pe care o am este neautorizata.Va rog din suflet sa-mi dati un sfat ce pot sa fac?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Universitatea spiru haret - dosar respins pentru gradul ii batranceavictorita batranceavictorita Am absolvit cursurile facultatii de limbi si literaturi straine,a universitatii Spiru Haret,in anul 2004,la F R.I n acelasi an am sustinut examenul de ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Spiru haret -autorizat sau nu? stephie06 stephie06 Buna ziua. Am o nelamurire. Specializarea pe care am terminat-o era autorizata sau nu? Diploma este valida sau nu? Am termina Spiru Haret, LLR, ID, 2007. - ... (vezi toată discuția)