avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tikete cadou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tikete cadou

Buna seara! intrebare: sindicatele pot acorda tikete cadou?care este procedura? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:22, 5 August 2012
Art.25 din Legea nr.62/2011 arata ca: Organizatia sindicala poate, in conditiile prevazute de statut:
a) sa sprijine material membrii sai in exercitarea profesiunii;
b) sa constituie case de ajutor proprii;
c) sa editeze si sa tipareasca publicatii proprii;
d) sa infiinteze si sa administreze, in conditiile legii, in interesul membrilor sai, unitati sociale, de cultura, invatamant si cercetare in domeniul activitatii sindicale, societati comerciale, de asigurari, precum si banca proprie;
e) sa constituie fonduri proprii pentru ajutorarea membrilor sai;
f) sa organizeze si sa sprijine material si financiar activitati cultural-artistice;
g) sa organizeze si sa desfasoare cursuri de pregatire si calificare profesionala, in conditiile legii;
h) sa desfasoare si alte activitati prevazute prin statut, in conditiile legii.

Avand in vedere prevederile acestei legi reiese faptul ca, sindicatul poate acorda tichete cadou membrilor sai ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul fiscal al organizației sindicale non-profit. ionel40 ionel40 Reprezentații sindicatului pot acorda ajutoare materiale în limita de până la 300 lei ( neimpozabili ) in anumite zile din an ? (vezi toată discuția)
Sindicat mariusastra mariusastra Buna ziua lucrez intr o firma mare din domeniul pieselor auto si am o nelamurire am citi pe net ca poti sa ti faci un sinidcat scria ca ti trebuie minim 5 ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa doar_eumike doar_eumike Buna ziua, am o firma..si printre beneficii le acord si tikete masa angajatilor. Avand in vedere ca din decembrie..pot mari valoarea lor pana la 15 ... (vezi toată discuția)