avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... drepturi de autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

drepturi de autor

ce taxe datoreaza statului atat consultantul cat si compania in baza unui contract pe drepturi de autor? Care este legislatia in vigoare cu privire la drepturile de autor?

Alte discuții în legătură

Ghid complet pentru plata drepturilor de autor în 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica [b]Ce impozite plătesc și ce declarații depun persoanele fizice și companiile[/b] Noul Cod fiscal a adus o serie de modificări pentru plățile ... (vezi toată discuția)
Adeverinta obtinuta de la unul din angajatorii mei aferenta perioadei ... Gabdia Gabdia Adeverinta obtinuta de la unul din angajatorii mei aferenta perioadei 1996-2000 mentioneaza prime ocazionale la care se face observatia ca nu s-a calculat si ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am lucrat la o companie de curierat dar in urma unor ... fardaionut fardaionut Buna seara! Am lucrat la o companie de curierat dar in urma unor probleme am renuntat la locul de munca. Acum angajatorul refuza sa imi plateasca banii pe ... (vezi toată discuția)