avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina radiata, dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina radiata, dosar penal

daca masina s-a constatat ca este radiata si mi s-a intocmit dosar penal pe numele meu, mai pot lua numere provizorii? Apare in calculator ca s-a intocmit dosar penal?
Urgent va rog. Nu vreau sa am surpriza sa merg acolo si sa nu pot lua numere rosii

Alte discuții în legătură

Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Numere rosii dupa ce expira rar-ul? SC ESC SOFT SRL SC ESC SOFT SRL Buna seara! Am achizitionat un autoturism Fiat Bravo (1.6 16v) din Italia in august 2008, am fost programat la rar pe 10 septembrie 2008, am scos numere rosii ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii auto,apare la fisc? Luciann739 Luciann739 Buna seara Am si eu o intrebare... daca se ia o masina adusa de afara (Elvetia) madina fiind radiata adusa pe platforma la care s a plătit vama pe numele ... (vezi toată discuția)