avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou 2012

buna ziua tuturor!

am o nelamurire legata de examenul de admitere din acest an
avand in vedere ca in tematica se face referire la prevederile NCC in ceea ce priveste actul juridic civil, capacitatatea civila( pers. fizice si pers. juridice) o invatam si potrivit noilor prevederi avand in vedere ca regulile privin cap. in general trebuie invatate conf. NCC sau potrivit Decretului 31/1954?

multumesc, apor la invatat

Alte discuții în legătură

Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou constanta munteanu mihaela munteanu mihaela este raportul juridic civil de invatat pt examen? a-ti observat k tematica nu corespunde cu subiectele, in sensul k subiectele nu acopera tematica? ma poate ... (vezi toată discuția)